UTBILDNING STARTSIDAN KONTAKTA OSS ANMÄLAN KURSER UTBILDNING STARTSIDAN BILDER FRÅN MIRABELLA

 .

Utbildningen till SPA-terapeut som är uppdelad i olika steg

10 dagar genomför den lärarledda delen av utbildningen på skolan. Nu ska alla praktiska delar demonstreras och praktiseras. Du är omväxlande kund och terapeut. De teoretiska delarna vävs in i praktiken för att öka förståelsen. Den här delen av utbildningen är väldigt intensiv. Det är en mängd ny information som du ska ta in. Efter den lärarledda delen tilldelas du ett kurbevis på genomförda moment. Som SPA-terapeut har du världen som arbetsfält. Förutom SPA-anläggningar, hotell och friskvårdscenter i Sverige kan du söka dig till många spännande platser i andra länder med en SPA-utbildning bakom dig.
I denna intensivutbildning lär du dig flera av SPA-branschens populäraste behandlingar samt kundbemötande och försäljning. Utbildningen passar bra för dig som inte har någon tidigare erfarenhet som terapeut såväl som för dig som redan har en annan terapeututbildning och som vill komplettera din kompetens för att bli mer attraktiv på SPA-marknaden.
Under denna utbildning får du lära dig traditionella SPA-behandlingar såsom kroppspeeling, kroppsinpackningar, kurbad, ansiktsrengöring, -mask, och -massage, skalpmassage. Du får även lära dig SPA-massage, en avslappnande massage med oljor som Mirabella har tagit fram i samarbete med Dr makeup.  Produkter och oljor som används i utbildningen är förstklassiga naturprodukter från Melli by Drmakeup. Denna utbildning består av lärarledd praktisk träning varvat med teori. Det praktiska formatet på utbildningen är väl beprövat och kommer att ge dig mycket grundliga kunskaper i SPA-behandlingar och bemötande av kund. SPA-utbildningen kan med fördel kombineras med andra yrkesutbildningar som till exempel massageterapeut eller fotvårdsspecialist.

I utbildningen Spa-terapeut används även 100% naturlig svart lera från Döda havet som är unik och Rikt på mineraler som ger näring åt kroppen, hårrötterna och förstärker hårsäcken , minskar även håravfall hos män och kvinnor, leran även stabilisera kroppen och slappnar spänd hudvävnad samt stimulerar och lindra reumatiska sjukdomar. Döda havets Lera innehåller bland annat kalcium, Magnesium, Natrium och Zink.

Praktiken kan genomföras på Mirabella salong, Målsättningen är att efter genomförd praktik ha kunskaper att aktivt arbeta med spa och kroppsvård samt att på ett korrekt och professionellt sätt utföra de behandlingar som skolan har lärt ut. Du ska följa de etiska och hygieniska regler som gäller för kroppsterapeuter samt veta när en kund inte ska behandlas och i förekommande fall hänvisa kunden vidare till sjukvården eller annan lämplig instans. Under den här perioden ska du även läsa Terapeutisk Basmedicin. Har du redan utbildning i Basmedicin kan du hoppa över den delen. Efter godkänt slutprov tilldelas du numrerat Diplom till SPA-terapeut utfärdat av Mirabellas Utbildning.

.                                                                    

BEAUTY TIPS - ANMÄLAN - UTBILDNING -  KURSER - KONTAKTA OSS - STARTSIDAN - FRÅGOR & SVAR - LÄROPLAN